TB-Zvezna-Kulinatna-Akademia-H-Slide-1
TB-MiniGolf-Turnir-HEADER-Slide
TB-Misterioznite-kutii-H-Slide
Priako-predavane-Hader

  Gallery-Icon1a  GALLERY     |   castles-1a  TO LET     |   promo-2a  TOP OFFERS   |   products   PRODUCTS

ТИЙМБИЛДИНГ ПРОГРАМИ


„ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ“

, ,

Предаване в ефир престои на участниците в тази програма, в качеството им на създатели и продуценти на различни ТВ формати.

„ШОКО АРХИТЕКТИ“

, ,

Участниците ще трябва да изградят съоръжения, сгради или други забележителности от цял свят, само от шоколад и захарни изделия.

МАСКАРАДНИ ИГРИ

, ,

Генералната идея на програмата е в съзвучие с фолклорните традиции и представлява провеждане на маскарадни игри и надиграване.

„НАПРАВИ КОКТЕЙЛ“

, , ,

Направата на коктейл е много полезно умение – Вашите партита никога няма да бъдат скучни, след като всеки от екипа Ви се докосне ....

„TESLA HUNT”

, ,

Логика, ориентиране и разнообразни физически активности при преминаване на трасе с предизвикателства и множество загадки.

НОКАУТ

, , ,

Представяте си тиймбилдингът като забавно мероприятие с различни игри и атракциони?! Нещо като голям панаир с ужасно много забавления?

„ЗИМЕН ТИЙМБИЛДИНГ“

,

„ЗИМЕН ТИЙМБИЛДИНГ“ - Зимните програми се провеждат във варианти „(Не)Сериозна Зимна Олимпиада“ и „Оцеляване“.

„ОЦЕЛЯВАНЕ“

,

Тиймбилдинг събитие, което ще открие пред участниците прелестите и първичността на лагерния живот и оцеляването сред природата.

„СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД“

, ,

Участниците трябва успешно да преминат през редица изпитания, за да локализират и освободят похитена свръхсекретна пратка.

КУЛИНАРЕН ТИЙМБИЛДИНГ

, , ,

Подгответе се за вкусно приключение, в което ще трябва да запретнете ръкави и в крайна сметка да си приготвите храна, вкусна при това.

F1 RACE

, ,

Основният етап на програма “F1 Race” е реализирането на отборен състезателен болид и участие в обиколка на трасето. Готови листе за състезание?

„ВЕЛИКИТЕ ПРЕТЕНДЕНТИ“

, ,

Мечтали ли сте да бъдете някой друг? Известен, гениален, харизматичен, друг?! Защо всички искаме да се престорим на някой друг?

„МИНИ ГОЛФ ТУРНИР“

, ,

Забавна активност, при която групите проектират и създават мини голф игрище, на което се провежда имиджов корпоративен турнир.

„МОРСКИ БИТКИ“

,

Стратегическите военни действия в „МОРСКИ БИТКИ“ се провеждат по суша и вода, след като отборите построят своя собствена флотилия.

„ЛАГЕРНИЦА RACE“

,

“Лагерница Race” е програма, в която се сглобяват отборни коли, тип „лагерница“ и се преминава състезателно трасе. Гарантирано забавление!

ДЕГУСТАЦИЯ НА СЛЯПО

,

Затворете очи и разгърнете сетивата си. Излезте от зоната си на комфорт и изживейте приключението „Дегустация на сляпо“ !

„МЕГАКОНСТРУКЦИИ“

, , ,

Тиймбилдинг програмата "Мегаконструкции" илюстрира концепцията за реализиране на проект, макар и по забавен начин.

„КУЛИНАРНА АКАДЕНИЯ“

,

Майсторски кулинарен клас, воден от професионален Chef – готвач в базата на реномирана кулинарна академия в гр. София.

(НЕ)СЕРИОЗНА ОЛИМПИАДА

, ,

Подготвили сме ви своеобразен забавен прочит на „олимпийските“ дисциплини - волейбол, стрелба с лък, ориентиране, щафетни игри и ...

„МИСТЕРИОЗНИТЕ КУТИИ“

, ,

Разделени на отбори, участниците ще станат притежателите на мистериозна кутия. Какви предизвикателства ще донесе ...

MUSIC SCHOOL

, , ,

Произвеждането на музика, е най – старият познат метод за сформиране и сближаване на екип. Удивителна тиймбилдинг програма, която...

ИЗ ДНЕВНИКА НА …

, , ,

Тази тиймбилдинг програма ви предлага да предприеме невероятно пътуване и да посетите няколко точки от картата на света.

ПЕЙНТБОЛ – ВОЙНА

, ,

Голямото преимущество на пейнтбола, е че е един прекрасен “изравнител” – тази игра не се нуждае от специално спортно умение ...

ОРИГАМИ РАБОТИЛНИЦА

, ,

„Оригами работилница“ е креативна програма, в която се тества концентрацията и вниманието към детайла на участниците.