Project Description

ПАРТИ С ЛИМУЗИНА ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

  Gallery-Icon1a  GALLERY     |   castles-1a  TO LET     |   promo-2a  TOP OFFERS   |   products   PRODUCTS

ПАРТИ С ЛИМУЗИНА ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН


 

Възраст: 7 – 14 години

Формат: Едночасова обиколка с лимузина или Двучасово парти, включително обиколка с лимузина 

⇒ Допълнителна информация и цени на eventsbulgaria@abv.bg

ПАРТИ С ЛИМУЗИНА ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН