за нас - events bulgaria

  Gallery-Icon1a  GALLERY     |   castles-1a  TO LET     |   promo-2a  TOP OFFERS   |   products   PRODUCTS

ЗА НАС

Преди повече от десет години  Еvents Bulgaria  започна своята дейност с една мисъл: Как Страстта ни към работата с Хора, би могла да бъде най-полезна за нашите корпоративни и частни клиенти, така че да се запечатат дълго спомените и постигнатите Резултати.

И се получи : Когато събереш Хора и Страст – Резултатите идват бързо!

Заложихме като основа на нашите мероприятия играта и забавлението. Така полезното и приятното вървят ръка за ръка и лекотата на създадените връзки и емоции е автентична и дълбока.

 На нас са се доверявали  повече от 500 компании , също групи с нестопанска цел, малки стартиращи фирми до правителствени и неправителствени организации, частни и държавни градини и училища, университетски организации и др.

 Не на последно място, наши частни клиенти са ни поверявали организацията на най-личните празници като рождени дни, юбилеи, сватби (вкл.момински и ергенски партита) и най-съкровените празници за родителите – а именно над 6000 детски рождени дни и детски мероприятия.

Нашият процес е простичък, прозрачен  и дава резултати

Разгледайте всички наши събития

Events Bulgaria – People  Passion  Results

Ние ще бъдем с Вас на всяка стъпка по пътя

Дали Вашето събитие е за 10 или 1200 души, ние от EventsBulgaria ще се погрижим за всичко. Чрез нашият прост процес, лесно можем да достигнем до Вас и вашите цели. След което, заедно избираме най-подходящите дейностите и ще подсигурим  най-добрите ни и подходящи хора, за да се гарантира, че Вашето събитие ще бъде не само  благополучно, но запомнящо се !

Процесът на кратко :  Хора, Страст, Резултати !!!

Нашият процес е простичък, прозрачен  и дава резултати :

proces1а

1. Свържете се с нас . Ние ще оценим Вашите нужди и ще ви помогнем да изберете програма, която отговаря на Вашите виждания, бюджет и цели.

2. След като е избрана правилната програма, ще работим заедно – наш Мениджър Събития ще преработи и оформи активностите, така че да отговаря всичко на Вашето събитие, на Вашият екип, цели и местоположение.

3. Нашият Мениджър ще организира всички подробности между Вас, Вашето място , посредник и персонал, които ще проведат събитието.

4. В деня на събитието, Водещият и нашият персонал на място, ще осъществят програмата. А от Вашия екип се изисква да си носят само настрение, ако са си го забравили – ние носим в изобилие.

Драгомир Дженков
Драгомир Дженков Мениджър тиймбилдинг мероприятия
Красимир Дженков
Красимир Дженков Експерт тиймбилдинг мероприятия
Лили Димчева
Лили Димчева Експерт Детски мероприятия
0884 63 26 63
Петя Дженкова
Петя Дженкова Експерт еврофондове и европрограми
0887 433 079
Нели Петрова
Нели Петрова Аниматор - Детски мероприятия
Венелина Крумова
Венелина Крумова Аниматор - Детски мероприятия

 

Емилия Василева
Емилия Василева Украси с цветя и организация на сватби
Снежана Иванова
Снежана Иванова Спeциалист украса с балони
Дориян Тодоров
Дориян Тодоров Фография и видеозаснемане
Грета Стефанова
Грета Стефанова Професионален грим
Стефан Станкулов
Стефан Станкулов Специалист професионално озвучаване

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ